Foto archief schooljaar 2017-2018

Er gebeuren elk jaar weer heel wat leuke dingen op onze school! Hieronder kan je nagenieten van foto's van allerlei klasoverstijgende activiteiten. Foto's van één enkele klas kan je terugvinden via het bijhorende gimme-kanaal. Ons berichtenbord 'gimme' vervangt de klasblogs, maar onderaan deze pagina kan je ook de links naar de blogs van de verschillende klassen terugvinden (opgelet: zij worden al sinds schooljaar 13-14 niet meer up-to-date gehouden).

1/9: de eerste schooldag, met een nieuwe knuffelzone en een heuse schattenjacht!

15/9: KiVa-verbondenheidsdag: we werken klasoverstijgend en houden een grote schattenjacht.

21/9: Deze week trekken de klassen allemaal naar het verkeerspark en provinciaal domein in Kessel-Lo voor verkeerslessen én groepsvormende spelletjes in het natuurdomein.

5/10: saved by the bell: de schoolbel rinkelt extra luid voor elk kind!

11/10: De oudere leerjaren speelden mee met het SVS voetbaltornooi!

12/10: KiVa - activiteit door de leerlingen van L5: een massa-KiVa-reactietoneel!

15/11: Fluo-dag, georganiseerd door de ouderraad.

22/12: de kinderen van L5 en L6 houden DJ-sessies voor music for life!

6/12: in november en december houden we een programmeer-project voor kleuters en lagere school! Ook de Sint deed dit jaar mee in ons programmeer-thema.

KLASBLOGS

• K1A (tante Mie en tante Tin)

• K1B (tante Greet)

• K2 (tante Tina)