Opening van het nieuwe schoolgebouw.

Na veel bouwwerken en een lange tijd in de containerschool konden we eind 2010 dan toch verhuizen naar ons nieuwe gebouw. En dat wilden we op school extra feestelijk vieren: op 16 september 2011 waren alle vrienden van de school dus welkom in ons nieuwe gebouw voor een spetterend openingsfeest.

Voor de gelegenheid bouwden we een grootse tentoonstelling over de geschiedenis van onze school. Ondertussen wordt onze gang voor heel wat andere dingen gebruikt. Een historisch overzicht kan je nog steeds bekijken of raadplegen.  Veel leesplezier!

Juf Bernadette gaf met plezier uitleg aan alle kinderen over de geschiedenis van onze school. Bekijk hier de foto's.

Dries Geysen, leerling van het zesde leerjaar in 2011, hield zijn spreekbeurt over de geschiedenis van onze school.  Hier kan je zijn powerpoint bekijken.

Juf Bernadette vatte de geschiedenis van onze school samen.  Je kan dit boekje downloaden.

De geschiedenis van onze school - powerp
Microsoft Power Point presentatie 14.1 MB
Historiek van HHOH boekje.pdf