BESTELLING ONTBIJT

Fijn dat je op 31 januari wil genieten van een heerlijk HHOH-ontbijt!

Bestellen doe je heel eenvoudig via deze webshop door ontbijtpakketten toe te voegen aan je winkelmandje en de stappen nadien te doorlopen. Achteraf wordt alles afgerekend via de schoolfactuur van je kind. Heb je geen kinderen op onze school? Dan wordt de factuur via mail opgestuurd.

Bestellen kan tot vrijdag 22 januari 2021.

Je hebt keuze uit 3 ontbijtpakketten:

- een kinderontbijt (€ 8): mini-pistolets en sandwich, donut, assortiment beleg, fairtrade-sap, kindersurprise, doosje cornflakes, fruit

- een ontbijt voor volwassenen (€ 12): mini-pistolets en koffiekoekjes, assortiment beleg, fairtrade-sap, yoghurt, fruit

- een bubbelontbijt (€ 16): idem als ontbijt volwassenen + flesje cava, extra beleg en extra koffiekoekje

Verder kan je ook een levering toevoegen aan je winkelmand. Dan wordt je ontbijt tot aan je deur gebracht. Uiteraard hoef je maar één levering per bestelling te kopen (dus niet per persoon).

Levering gebeurt tussen 8 en 9 OF tussen 9 en 10 uur, naargelang jouw voorkeur.

Woon je in de kleine blauwe zone op de kaart? Dan kies je een levering voor €3..

Woon je in de ruime gele zone op de kaart? Dan kies je een levering voor €5.

Buiten de gele zone kunnen we geen levering aanbieden.

Verderop in het bestelproces krijg je nog de kans om het leveradres door te geven.

Hier kan je de leverzones in detail terugvinden.

In elk ontbijtpakket kan je bovendien een lekker chocolaatje terugvinden, met een leuke wedstrijd aan gekoppeld. Elk chocolaatje wordt creatief ingepakt door de kinderen van onze school, maar enkele chocoladewikkels zijn bovendien aan de binnenkant gemarkeerd met een gouden ster. Heb jij een gouden wikkel? Dan win je een leuke prijs! (o.a.: een namiddag een springkasteel in je tuin, een initiatie op de manège van Meerdalhof, een truitje van OHL, een hele dag gratis huur van onze sportzaal op school, ...)

Hoe meer ontbijtjes je dus bestelt, hoe meer kans op een top-prijs!

Alvast bedankt voor de steun!

ONTBIJT KIND
ONTBIJT VOLWASSENE