Inschrijvingen schooljaar 2019-2020

WIJZIGINGEN INSCHRIJVINGSPROCEDURE

Er zal op onze school gewerkt worden met een digitaal aanmeldingssysteem voor de inschrijvingen voor het schooljaar 2019-2020.

Voor broers/zussen en  kinderen van personeelsleden geldt er een voorrangsperiode. Voor hen zal er nooit een inschrijvingsprobleem zijn. Zij kunnen inschrijven vanaf 1 september tot en met 15 februari. Schrijf dus zeker in voor 15 februari, want nadien vervalt elk recht op voorrang.

Andere leerlingen kunnen zich aanmelden vanaf vrijdag 1 maart om 09.00 uur tot vrijdag 15 maart om 23.00 uur via het aanmeldingsformulier. Dit digitaal formulier zal vanaf vrijdag 1 maart om 09.00 uur beschikbaar zijn op deze webpagina. Aangemelde leerlingen zullen op basis van het afstandscriterium al dan niet een vrije plaats toegewezen krijgen.

Op woensdag 20 maart zullen alle aangemelde leerlingen bericht worden of ze al dan niet kunnen ingeschreven worden op onze school. De inschrijving moet dan definitief gebeuren voor vrijdag 26 april.

Vanaf dinsdag 30 april kunnen de eventuele beschikbare plaatsen nog worden ingevuld in de vrije inschrijvingsperiode.

Een overzicht van deze data vind je via de tijdlijn.

Voor de instappers gaat het om alle kinderen van geboortejaar 2017. Ook kleuters die geboren zijn in november en december 2017 en pas in september 2020 instappen, moeten zich dus aanmelden tussen 1 en 15 maart!

Op de startpagina van onze website en via deze link vind je een document met meer informatie over hoe aan te melden, een overzicht van alle periodes en tijdstippen en verduidelijking over het afstandscriterium en eventuele wachtlijsten. Een tweede document vertelt je hoeveel beschikbare plaatsen er zijn in elke leeftijdsgroep.

Lees dit document zeker door. Heb je nadien nog vragen, neem dan zeker contact op met de school voor bijkomende uitleg.

Ouders die graag een bezoekje brengen aan de school met het oog op een inschrijving, kunnen terecht bij de directie (directie.hhoh@leuven-zuid.be of 0485/41 56 59).