♥ WIL U OOK SPONSOR WORDEN IN 2020?  ♥

Draag de Basisschool H. Hart Oud-Heverlee een warm  toe!

Zoals jullie weten zijn de werkingstoelagen die wij van de Vlaamse overheid ontvangen maar net toereikend om de schoolwerking te kunnen financieren. Elk jaar houden we daarom een aantal winstgevende activiteiten om een project te steunen waar onze kinderen mee bezig zijn.

Om de kinderen voor te bereiden op een steeds meer digitale wereld, hebben we nood aan allerlei nieuwe materialen. Enerzijds willen we investeren in hardware maar anderzijds ook in software. De uitgeverijen van educatieve materialen zijn in een overgangsfase van “papier naar digitaal”. We willen deze boot niet missen! Zo hebben we extra kosten voor zinvolle programma’s, licenties ea.

Jaarlijks organiseren we een smul- en schoolfeest. Ook een quiz, boekenbeurs, kerstmarkt, … staan regelmatig op het programma. Onze website wordt dagelijks geraadpleegd door vele ouders en geïnteresseerden. Zo bereiken we tal van mensen.

Om wat extra geld in het laatje te brengen, zoeken we sponsors. Misschien wil u of uw bedrijf onze school steunen. We zouden het zeer waarderen om de naam of het logo van uw bedrijf op één van onze feesten te vermelden.

Een schriftelijk bewijs wordt u toegezonden na ontvangst van het gesponsorde bedrag.

Meer info via dit inschrijvingsformulier.

U kan ook eenvoudigweg een mailtje sturen naar de school en laten weten voor welk bedrag u ons wil steunen. directie.hhoh@leuven-zuid.be

Wij kijken er naar uit u te mogen begroeten, op één van onze activiteiten hetzij via de publiciteitskanalen.

Met vriendelijke groeten

Het leerkrachtenteam